Купить вейп
|
|
ofilimonov085 | Дата: Суббота, 15.06.2024, 15:59 | Сообщение # 16 |
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| А я от сигарет смогла отказаться легко и у меня нет было по этому поводу совершенно никакого дискомфорта. Перешла на электронку, это намного вкуснее. А еще хочу купить кальян уже в полюбившемся мне магазине Аладин. Тут приятное обслуживание и всегда помогут подобрать нужные товары, которые быстро отправят по указанному адресу.
Сообщение отредактировал ofilimonov085 - Суббота, 15.06.2024, 18:32 |
|
| |
milanafastodf | Дата: Суббота, 15.06.2024, 18:32 | Сообщение # 17 |
Немесный
| Это же просто отлично. Я тоже хочу бросить курить.
|
|
| |
b2oot12 | Дата: Вторник, 26.11.2024, 11:16 | Сообщение # 18 |
Транзитер
| рідина для поду Lucky підходить для будь-яких под-систем, і це великий плюс. Пробував на Smok Novo з опором 0.8 Ом — смак розкривається ідеально. Найбільше сподобалися PINK LEMONADE і JUICY PEACH — яскраві, насичені, але не набридають. А ще ці набори зручні для тих, хто любить експериментувати з міцністю. Як вам їхні охолоджуючі смаки? Чи справді BERRY LEMONADE відчувається освіжаючим?
|
|
| |
b2oot12 | Дата: Воскресенье, 01.12.2024, 12:49 | Сообщение # 19 |
Транзитер
| Хлопці, я щойно дочитала статтю про жижки для подів, і це реально маст-рід! У статті так круто пояснили, чому формат 30 мл із 50 мг нікотину зараз топчик. Я сама давно користуюся такими жижами, але не знала, що це не лише зручно, а ще й економно, бо рідини вистачає надовго, а нікотин дає швидке насичення.У статті ще й про бренди круто розписали: Octobar зі своїми яскравими фруктовими смаками, Chaser, який взагалі еталон преміуму (я обожнюю їхню класику), і Troublemaker, про який я тепер мрію спробувати — пишуть, що в них якісь бомбезні поєднання.І ще класно, що там пояснюють, як самому налаштувати нікотин, якщо хочеш поступово зменшувати його кількість. Це прямо корисно для тих, хто хоче парити без шкоди і звикати до низьких концентрацій. Якщо ще не читали, дуже раджу: https://fraza.com/uk....erevagi . Думаю, багато хто знайде щось цікаве!
Сообщение отредактировал b2oot12 - Воскресенье, 01.12.2024, 12:50 |
|
| |
b2oot12 | Дата: Суббота, 14.12.2024, 13:52 | Сообщение # 20 |
Транзитер
| Ось цікава стаття про вибір жиж для подів: https://www.048.ua/list/503582 . Вона реально допомагає розібратись у різниці між сольовим і органічним нікотином, а ще пояснює, як правильно підібрати жижу під потужність подіка та опір картриджів. Мене особисто зацікавив рейтинг смаків, бо я давно хотів спробувати щось на основі кавуна або м’яти. Octobar Lush Ice та Chaser Mint виглядають дуже заманливо. Що скажете, варто брати? Або, може, порекомендуєте щось інше з цієї статті?
|
|
| |
b2oot12 | Дата: Среда, 18.12.2024, 11:41 | Сообщение # 21 |
Транзитер
| Друзі, якщо ви хочете кинути курити за допомогою вейпу, обов’язково зверніть увагу на підбір рідини. Сам використовую Vaporesso і рідини FL350 та InBottle – вони чудово підходять для поступового зменшення нікотину. До речі, нещодавно прочитала одну статтю «Яку рідину для вейпу обрати, щоб позбутися нікотинової залежності». У ній чітко пояснюється, чому важливо не поспішати та знижувати нікотин поступово, щоб уникнути зривів. Там навіть є рекомендації щодо того, як вести щоденник прогресу. Дуже корисна інформація, особливо для новачків у вейпінгу!
|
|
| |