Любимая еда - пицца
|
|
123456 | Дата: Понедельник, 18.10.2021, 14:11 | Сообщение # 16 |
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Я люблю и пиццу и суши. Есть очень хорошая доставка суши в Тарасовке от компании Gorillazz Pizza, заказываем всегда там, потому что уверены в качестве продуктов. К тому же у них вполне адекватные цены на все.
|
|
| |
syhizkaja | Дата: Вторник, 19.07.2022, 22:46 | Сообщение # 17 |
Приезжий
| Тоже всей семьей любим пиццу и суши и иногда можем себя побаловать.
|
|
| |
margaritka7445 | Дата: Среда, 20.07.2022, 07:40 | Сообщение # 18 |
Приезжий
| Мабуть немає таких людей,які не люблять піцу. Теж дуже часто замовляємо піцу в https://prontopizza.ua/lutsk/product-category/pizza/ подобається як готують, а також що завжди запускають цікаві акції, а при самовиносі діє знижка 10%.
|
|
| |
igomak07 | Дата: Четверг, 14.12.2023, 16:50 | Сообщение # 19 |
Приезжий
| Мені взагалі не дивно, що багато хто з нас обожнює піцу ...
|
|
| |
vikkidym | Дата: Пятница, 15.12.2023, 13:08 | Сообщение # 20 |
Приезжий
| Цитата igomak07 ( ) Мені взагалі не дивно, що багато хто з нас обожнює піцу ... Ну а ще би! В мене діти тільки б піцу і їли))) Якщо є пропозиція замовити таку - то ніколи не відмовляться!
|
|
| |
mila-malinina-85 | Дата: Суббота, 16.12.2023, 10:18 | Сообщение # 21 |
Приезжий
| Цитата vikkidym ( ) Ну а ще би! В мене діти тільки б піцу і їли))) Якщо є пропозиція замовити таку - то ніколи не відмовляться! Так само піцу часто купую. Добре що в нас у Львові із цим жодних проблем немає
|
|
| |
AnastasiiaKrilova | Дата: Понедельник, 18.12.2023, 13:34 | Сообщение # 22 |
Приезжий
| Цитата mila-malinina-85 ( ) Так само піцу часто купую. Добре що в нас у Львові із цим жодних проблем немає Ой не кажіть! Я так само для себе це вже встигла помітити! Це дуже зручно - замовити смачнезну піцу тоді, коли геть немає ні часу, ні настрою щось готувати.... Я такою можливістю час від часу завжди користують і вважаю її максимально потрібною https://guide.in.ua/busines....і-львів . Тим більше в мене двоє діток.... а для них піца це щоразу міні свято))
|
|
| |
luda25 | Дата: Среда, 15.01.2025, 22:29 | Сообщение # 23 |
Переселенец
| Якщо ви шукаєте цікаві новини про те, що можна приготувати і як це зробити, обов'язково загляньте на https://vasto.com.ua/. Тут ви знайдете безліч смачних рецептів, корисних порад і цікавих ідей для приготування страв. Це справжній рай для любителів кулінарії, адже на сайті представлені рецепти на будь-який смак — від простих до вишуканих страв. Вчіться новим кулінарним технікам і дивуйте рідних смачними стравами! Рекомендуємо цей сайт для всіх, хто хоче дізнатися більше про приготування смачної їжі.
|
|
| |