САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » БАЛАКЛЕЯ » ФОРУМ БАЛАКЛЕИ » Безкоштовний ґрунт начальнику Балаклійської ДПІ (про легке життя та друзів начальника ДПІ)
Безкоштовний ґрунт начальнику Балаклійської ДПІ
competition02042013Дата: Среда, 26.11.2014, 18:31 | Сообщение # 1
Немесный
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
13.06.2014 активістом Громадської організації "Українська конкурентна палата" було зафіксовано факт масштабного завезення вантажними автомобілями Філії «Балаклійськийрайавтодор» ґрунту на земельну ділянку по вул. Партизанській в м. Балаклія, яка належить родині начальника Балаклійської ДПІ Полтораку С.В.

Відповідно до статті 168 Земельного кодексу України, ґрунти земельних ділянок є об'єктом особливоїохорони. Власники земельних ділянок та землекористувачі не
мають права здійснювати зняття та перенесення ґрунтового покриву земельних
ділянок без спеціального дозволу центрального органу виконавчої влади,що реалізує державну політику у сфері здійснення державного нагляду (контролю)
в агропромисловому комплексі.
З метою з’ясуванняправових підстав на зняття та перевезення ґрунтового покриву (родючого
шару ґрунту) земельної ділянки, Українська
конкурентна палата листом від 16.06.2014 №
23 звернулась до Балаклійського райавтодора з проханням надати інформацію щодо підстави для здійснення зазначених перевезень
ґрунту вантажівками Філії «Балаклійський райавтодор».
Листом від26.06.2014 № 123 Балаклійський
райавтодор повідомив, що 13 червня 2014 року, протягом семи робочих годин за
маршрутом м. Балаклія – цукровий завод – вул. Партизанська – м. Балаклія
курсували два вантажних автомобіля Краз-6510, які загалом перевезли 120 тонн
ґрунту виконавши 10 рейсів.Перевезенняздійснювалось за замовленням головного інженера Балаклійського райавтодора
Балери В.В., який, відповідно до заяви, замовляв вантажівки для перевезення будівельнихвідходів.Українськаконкурентна палата листом від  17.07.2014 № 33 звернулась до Генеральної прокуратури України з проханням вжити відповідних заходів реагування та провести відповідне розслідування. Генпрокуратура в свою чергу надала доручення прокуратурі Балаклійського району.
Прокурор Балаклійського району листом від 23.10.2014 № 11-14-1585-14 (додається), врешті решт, після додаткових заяв Української конкурентної палати з вимогами провести всебічну та об’єктивну перевірку обставин викладених у первинній заяві повідомив, що на підставі заяви головного інженера Балаклійського райавтодора Балери В.В. та за його усною домовленістю з Полтораком С.В., було орендовано для задоволення особистих потреб Полторака двоа вантажних автомобілям Краз.
Водночас, прокурор повідомив, що ТОВ "Агропромислова компанія "Савинська" здійснює переробку цукрового буряка. Під час приймання цукрового буряка на призаводському бурякопункті утворюються залишки землі, яка складається на території бурякопункта.
Саме цю землю, як повідомив прокурор, за результатами усної домовленості між директором ТОВ "Агропромислова компанія "Савинська" Липовим Ю.І. та Полтораком С.В., начальник Балаклійської ДПІ отримав безкоштовно. 
Хоча не зрозуміло, чому Полторак С.В. не подумав привезти ту саму землю на якусь клумбу в місті Балаклія, а попіклувався про власний побут. І це в ті часи, коли зовсім поруч іде війна, та гинуть люди.
При цьому всьому, після виявлення факту перевезення землі, діяльністю дружини нашого активіста раптово почала цікавитись Балаклійська ДПІ. Почались позапланові перевірки та виписані декількатисячні штрафи.
Отак воно все легко і просто, якщо ти начальник ДПІ.
ГО "Українська конкурентна палата"
e-mail: coucc@mail.ru
Прикрепления: 3061637.jpg (56.4 Kb) · 6033362.jpg (39.8 Kb)
 
NINMFДата: Четверг, 23.07.2015, 08:54 | Сообщение # 2
Немесный
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Так хочется сказать плохим словом .....
Ничего не меняется angry
 
Форум » БАЛАКЛЕЯ » ФОРУМ БАЛАКЛЕИ » Безкоштовний ґрунт начальнику Балаклійської ДПІ (про легке життя та друзів начальника ДПІ)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: