САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » БАЛАКЛЕЯ » ФОРУМ БАЛАКЛЕИ » Поверка счетчиков воды (Как Трубчанинов перекручивае законы) (Водоканал снова хочет выехать на населении)
Поверка счетчиков воды (Как Трубчанинов перекручивае законы)
ГостьДата: Пятница, 06.04.2012, 01:01 | Сообщение # 1
Группа: Гости





Не успели балаклейцы прийти в себя после повышения в декабре 2011 года тарифов на холодную воду до 16.75 грн за куб, как водоканал начал рассылать населению «письма счастья» следующего содержания:
ФИО и адрес абонента
ПОПЕРЕДЖЕННЯ
У відповідності до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води КП Балаклійський водоканал зобов*язує Вас до 1.05.2012 р. повірити лічильники холодної води. Рекомендований адрес і тлф повірки: м.Харків вул..академіка Павлова 148 тлф 7-51-08-72, або замінити на новий лічильник води.
Начальник Балаклійського водоканалу В.Трубчанінов

Что же содержат эти «Правила надання послуг..», утвержденные постановлением КАБИНЕТА МИНИСТРОВ УКРАИНЫ от 21 июля 2005 г № 630 ( с изменениями внесенными в 2007, 2009 и в ноябре 2011 года)см http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/630-2005-n И что снова хочет добиться В.Трубчанинов от бедных балаклейцев, которые платят за воду больше всех в Украине?
Читаем п.15 «Правил..»:
Засоби обліку води і теплової енергії, встановлені у
квартирі (будинку садибного типу) та на вводі у багатоквартирний
будинок, підлягають періодичній повірці.

Періодична повірка засобів обліку води і теплової енергії
проводиться у строк, що не перевищує одного місяця.

У разі несправності засобів обліку води і теплової енергії,
що не підлягає усуненню, плата за послуги з моменту її виявлення
вноситься згідно з нормативами (НОРМАМИ) споживання.

В.Трубчанинов задумал, что кто не поверит в г.Харькове счетчик или не купит новый до 1 мая, у тех счтчики будут с просроченными сроками проверки, т.е. неисправные.И каждый потребитель, которые в среднем согласно счетчика использует на 1 человека по 2.5 куба в месяц ( это 16.75 грн*2.5 = 44.88грн, теперь станет с 1 мая платить по НОРМАМ потребления, установленными Балаклейским водоканалом, т.е. 6.39 кб в месяц. А это 16.75 грн* 6.39= 107 грн с 1 человекав месяц , с 2-х человек = 214 грн, с 3-х = 321 грн и т.д. Мало мы оказывается денег за воду платим , НАДО ЕЩЕ БОЛЬШЕ, БОЛЬШЕ,теперь даже за непотребленную воду - ПЛАТИ!!!
Не слабо придумано. Установил срок в месяц, за который нужно выкроить 2 дня для поездки в г. Харьков, взяв отпуск за свой счет,т.к. в субботу, воскресенье контора не работает, заплатить за проверку немалые деньги -55грн, плюс дорога…Или покупай новый счетчик, трать более 100грн. Короче – снова лезьте в кошелек за деньгами. И запугивает грозными словами: ПОПЕРЕДЖЕННЯ! У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ПРАВИЛ… ВОДОКАНАЛ ЗОБОВЯЗУЄ !!!
А тепер давайте ВНИМАТЕЛЬНО посмотрим, что на самом деле предусматривают «Правила..», утвержденные Кабинетом Министров Украины.Это законодательный акт правительства для населения и предприятий страны.
Цитирую некоторые пункты « Правил…»:

1. Ці Правила регулюють відносини між суб'єктом
господарювання, предметом діяльності якого є надання
житлово-комунальних послуг (далі - ВИКОНАВЕЦЬ), і фізичною та
юридичною особою (далі - споживач), яка отримує або має намір
отримувати послуги з централізованого опалення, постачання
холодної та гарячої води і водовідведення (далі - послуги).

32. ВИКОНАВЕЦЬ (т.е. водоканал) зобов'язаний:

4) контролювати установлені міжповіркові інтервали, проводити
періодичну повірку квартирних засобів обліку, їх обслуговування та
ремонт, у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж;

Т.е. оказывается, ВОДОКАНАЛ ДОЛЖЕН ( а не мы - население) после окончания межпроверочного срока снять счетчик, проверить, отремонтировать при необходимости, установит на место. И пока счетчик водоканал не проверит своими силами и средствами см. пункт 15:

Періодична повірка засобів обліку води і теплової енергії
проводиться у строк, що не перевищує одного місяця. За цей час
споживач оплачує відповідні послуги у такому порядку:

з централізованого постачання холодної та гарячої води -
згідно із середньомісячними показаннями засобів обліку за
попередні три місяці;

Т.е. оплата услуг – по среднему за последние три месяца. И если срок проверки прошел и ВИКОНАВЕЦЬ (ВОДОКАНАЛ) по каким-то причинам не смог его проверить ( это уже его вина, а не потребителя) - не о какой плате по НОРМАМ ПОТРЕБЛЕНИЯ БЫТЬ НЕ МОЖЕТ!!!
Разбираемся далее:

29. Споживач має право на:
6) періодичну повірку, обслуговування та ремонт (у тому числі
демонтаж, транспортування та монтаж) квартирних засобів обліку;
Обращаю внимание - жильцы ИМЕЮТ ПРАВО, но НЕ ОБЯЗАНЫ!!!. Это разные вещи. И это жильцы могут скорее использовать свое право для еще интересного пункта
16. У разі виникнення сумнівів щодо правильності показань
квартирних засобів обліку споживач в установленому порядку може
проводити їх позачергову повірку за власні кошти, про що інформує
виконавця. Якщо виявлена у показаннях помилка виходить за межі,
передбачені у паспорті квартирного засобу обліку, виконавець
повинен здійснити перерахунок плати за споживання води та/або
теплової енергії з дня останньої повірки або встановлення засобу
обліку, якщо його повірка не проводилась, шляхом зменшення плати
на відсоток, який перевищує встановлені межі точності для цього
типу засобу обліку, до моменту виявлення помилки.
Т.е. если счетчик после «ПОВЕРКИ и РЕМОНТА» водоканалом почему-то будет
накручивать больше чем на самом деле( а это не трудно проверить в домашних условиях с мерной емкостью), водоканал должен вернуть переплаченные деньги

Как хитро и бессовестно перекручен В.Трубчаниновым закон, как легко ОПЯТЬ (!!!) хочет перевести рельсы с водоканала на население, которое и так платит бешеные деньги за воду. Писать населению «ПОПЕРЕДЖЕННЯ… У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ПРАВИЛ… ВОДОКАНАЛ ЗОБОВ*ЯЗУЄ…!!! А на самом деле –САМ по закону должен заниматься демонтажом, поверкой, ремонтом и монтажом счетчиков для воды у населения.
Ведь Балаклейские електросети сами проводять поверку, ремонт и замену злектросчетчиков!!! Не требует потребителей делать поверку електросчетчиков. (Как организация, которая предоставляет услуги по обеспечению електроенергией.)

Так что же делать нам, абонентам водоканала?. У нас срок до 1 мая!Пока Трубчанинов не надумал балаклейцам включить свой счетчик, по 6.39 куб.м с человека в месяц.
Нужно забросать официальными письменными ( индивидуальными и групповыми ) заявленими от населения с обязательной регистрацией входящего номера в делопроизводстве( лучьше всего в 2 экземплярах, и второй вкз. с отметкой входящего забирайте себе). Пишите в :
1)Водоканал
2)Горсовет
3) Балаклейский райсовет
4) Балаклейскую прокуратуру
об объяснении самоуправства, неправомерных действий и нарушении законодательных актов Украины Балаклейским водоканалом, на которые они обязаны ( по закону) в двухнедельный срок разобраться в законности этих требований и Вам письменно ответить и поставить свою подпись под ответом. В « Правилах…» четко написано КТО ДОЛЖЕН ДЕЛАТЬ поверку счетчиков воды !!!Или ОНИ отменят постановление Кабинета Министров Украины, или внесут в него СВОИ поправки???? Ответы – опубликийте сдесь, на форуме.
А там дальше посмотрим, что делать с этими ответами. Украина - Балаклеей не заканчивается. Законы должны исполняться ВСЕМИ, а не только бесправным, все более нищающим населеним, котрого и так оббирают все подряд.
 
ГостьДата: Пятница, 06.04.2012, 08:45 | Сообщение # 2
Группа: Гости





ЗДЕСЬ НЕ ОБСУЖДАТЬ НА ФОРУМЕ, А ДЕЙСТВИТЕЛЬНО НУЖНО ПРИНИМАТЬ РАДИКАЛЬНЫЕ МЕРЫ ВСЕМ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ, НЕ ЖДАТЬ, ПОКА ЭТО СДЕЛАЕТ КТО-ТО. БЕСПРЕДЕЛ!!! И ЧТО ЭТО ЗА ПОСТАНОВКА ВОПРОСА-ПОПЕРЕДЖЕННЯ. МЫ ЧТО, НАРУШИЛИ ЗАКОН ИЛИ НЕ ПЛАТИМ ЗА ВОДУ ЗАОБЛАЧНЫЕ ЦЕНЫ? ЭТО ДОЛЖНО БЫТЬ НЕ ПОПНРЕДЖЕННЯ, А УВЕДОМЛЕНИЕ ИЛИ ПРОСЬБА ДЛЯ НАЧАЛА, А ПОТОМ УЖЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ. ИЛИ У НАС НАДО СРАЗУ НАЕХАТЬ, ЗАПУГАТЬ, ОБЯЗАТЬ - НИКАКОГО УВАЖЕНИЯ К ЛЮДЯМ. БЕ-ЗО-БРА-ЗИ-Е!!!ДОСТАЛИ ПРОСТО!!!
 
ГостьДата: Понедельник, 23.07.2012, 17:57 | Сообщение # 3
Группа: Гости





Долбаная Украина! Поражаюсь с каждым днем все больше.Без морей крови не изменить уклад.Нужна революция!
 
ГостьДата: Четверг, 26.07.2012, 12:15 | Сообщение # 4
Группа: Гости





Да это не Украина виновата, это власть у нас такая... Как говорится, я люблю эту страну, но терпеть не могу эту власть...
 
ГостьДата: Суббота, 19.01.2013, 18:39 | Сообщение # 5
Группа: Гости





В " Вісті Болаклійщини "за 18 января опубликовано очередное изуверски перекрученое толкование данного вопроса водоканалом.Предлагаю форумчанам для ознакомления и ДАЛЬНЕЙШЕГО ОБСУЖДЕНИЯ НА ФОРУМЕ перлы юридической казуистики, судя по выводам юрисконсульта (???) Борисовой( естественно ПО ЗАКАЗУ начальник Балаклійського водоканалу В.Трубчанінова)

Роз’яснюєфахівець:
Обліковий прилад повіряє власник
Згідно п.1 ст. 28 Закону України «Про метрологію та мет­рологічну діяльність», засоби вимірювальної техніки, що пе­ребувають в експлуатації, на які поширюється державний мет­рологічний нагляд, підлягають періодичній повірці. Періодич­на повірка лічильника, встановленого в квартирі абонента, передбачена технічним паспортом на лічильник, де в розділі«Технічне обслуговування» вказаний міжповірочний або міжка-лібрувальний інтервал. Підприємства, заклади та фізичні осо­би зобов'язані своєчасно надавати засоби вимірювальної тех­ніки на повірку (зурахуванням міжповірочних інтервалів). По-вірку лічильників виконує спеціалізована організація.
На підставі «Правил надання по­слуг з централізованого опа­лення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» та типового договору про надання по­слуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затверджених Постановою Кабінету Міністрів за № 630 від 21.07.2005 року, «Періо­дична повірка, обслуговування та земонт (у тому числі, демонтаж, гранспортування та монтаж) квар-гирних засобів обліку здійснюєтьcя за рахунок виконавця», але на підставі Постанови Кабінету Міністрів України за № 869 від )1.06.2011 року «Про забезпечення щиного підходу до формування та­рифів на централізоване водопос-ачання та водовідведення», витра-и на повірку лічильників, які є власністю абонента, не включені до складу витрат при розрахунку дію­чого тарифу. Згідно з «Порядком формуван­ня тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій», послуги, пов'язані з обслуговуванням і ремонтом (утому числі, демонтаж, транспортування і монтаж після повірки) квартирних засобів обліку води, включені в ти­повий перелік послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій. Це означає, що витра­ти, пов'язані з повіркою квартир­них засобів обліку води, несе ба-лансоутримувач за рахунок тарифу з квартплати, але ці витрати теж не включені при розрахунку тарифів ЖЕКу. Згідно з нор­мативно-право­вою базою, дію­чою в Україні, немає єдиного рішення та не визначений єди­ний виконавець робіт з повірки лічильників.
Тобто ці витра­ти не включені ні до тарифу Водоканалу, ні до тарифу ЖЕКу, і за­соби обліку, встановлені вквартирах, є власністю абонентів.
Тому всі витрати з повірки та зам­іни лічильників несе абонент.(??????????????????)Л. Борисова,юрисконсультКП «Балаклійський водоканал»

Добавлено (19.01.2013, 18:39)
---------------------------------------------
Почитали вышеизложенную казуистику в сообщении 5 за 19.01.13?
(Казуи́стика (от лат. casus — «случай», «казус») — в общеупотребительном бытовом значении под этим термином понимают изворотливость в аргументах при доказательстве сомнительных или ложных идей; крючкотворство).
Если сложно разобраться в даном словоблудии, давайте проанализируем статейку по смыслу. Коротко:
1. Счетчики надо поверять согласно Закона Украины « Про метрологию…»
2. Постановлением Кабинета Министров №630 определено, что поверку и обслуживание счетчиков должен проводить исполнитель услуги (т.е. водоканал. См . соощение 1 , где приводятся пункты 1 и 32 из данного постановления.)Но у водоканала денег нет, тариф 16,75 грн за куб маловат для Трубчанинова.
3. По постановлению Кабинета Министров Украины № 859 и « Порядку формування тарифів і утримання будинків..» издержки по поверке счетчиков должны нести балансосодержащие дома организации ( ЖЕКи). Но и у них денег нет
4. Юрист признает, что согласно нормативно-правовой документации в Украине нет единого решения и НЕ ОПРЕДЕЛЕН единый из двух вышеназванных ( водоканал или ЖЕК ),кто должен таки проводит поверку счетчиков.

5. И делается ВЫВОД , юридически(???) на 100% ЖЕЛЕЗНЫЙ ( как Борисовой кажется, особенно, учитывая, что она работает на водоканале) : ЗА ВСЕ ПЛАТИТ АБОНЕНТ. Т.е. мы с Вами.

Как Вам нравится? Обычный юрист какого-то водоканала пускает побоку аж два ПОСТАНОВЛЕНИЯ КАБИНЕТА МИНИСТРОВ УКРАИНЫ (т.е. отменяет и не хочет ими руководствоваться в своей работе) .
И находит КРАЙНЕГО – наше многострадальное население, оно до сих пор терпело, пусть терпит и дальше.

Я в чем то не прав или вы согласны с автором статейки? У нас на форуме видно в основном читатели. А свое мнение высказать слабо?
 
ГостьДата: Четверг, 07.02.2013, 23:46 | Сообщение # 6
Группа: Гости





На Ваш вихідний №94 від 05.02.2013 року, повідомляю, що в зв’язку з тим що ви вільно трактуєте постанови Кабінету Міністрів України та Закони України про які я вам нагадав в своє-му листі від 01.02.2013 року, копію вашої відповіді, з найбільшими тарифами на послугу водопо-стачання для міст України 16,75 грн., я направляю на адресу Президента України Прем’єр Мініс-тра України, Міністру ЖКГ. Крім цього я надсилаю тарифи Балаклійського ЖК сервісу в якому відсутня складова перевірка лічильників та і не має бути, бо Балаклійський ЖКС як і ОСББ «Ус-піх» надає житлові послуги, а не комунальні, та і на облік ЖКС абонентський лічильник не брав.
Також нагадую вам, що ви надаєте послугу водопостачання згідно до Типового договору затвердженого постановою КМУ №630 в якій послуги розділяються на житлові і комунальні. До комунальних відносяться постачання газу, електропостачання, водопостачання та водовідведен-ня, постачання тепла та гаряче водопостачання, а обслуговування будинків та прибудинкових територій це житлова послуга в яку не можуть входити комунальні послуги. Комунальні послуги надаються тільки виробниками цих послуг. Послуга яку ви надаєте, постачаєте (водопостачання) використовуючи лічильники згідно до вірно вказаного Вами Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» (Із змінами, внесеними згідно із Законами N 2289-VI ( 2289-17 ) від 01.06.2010, ВВР, 2010, N 33, ст.471 N 4731-VI ( 4731-17 ) від 17.05.2012) - стаття 28. Повірка засобів вимірювальної техніки. В пункті 3. Порядок подання фізичними особами, що не є суб'єктами підприємницької діяльності, - власниками засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань якими використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну і теплову енергію, газ і воду) на періодичну повірку цих засобів та оплати за роботи, пов'язані з повіркою, встановлюється Кабінетом Міністрів України (не керівником «Балаклійського водоканалу»). Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) зазначених засобів вимірювальної техніки здійснюються за рахунок підприємств і організацій, які надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання - тобто --- КП «Балаклійський водоканал». Я є фізичною особою (категорії населення). У якої ви прийняли на абонентський облік та використання для метрологічних цілей абонентський лічильник. Ви про це мене повідомили, як абонента водоканалу. Якщо ви маєте право змінити Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність», то повідомне що ви окрема держава в державі Україна зі своїми найбільшими тарифами (16,75грн. за куб.м)на водопостачання та водовідведення.
Крім цього згідно з постановою Кабінету Міністрів України №630 від 21 липня 2005 р. «Про за-твердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гаря-чої води і водовідведення та Типового договору про надання послуг з централізованого опален-ня, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» пункту 8 та 9 «Правил надання пос-луг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» зазнача-ється наступне - 8. Послуги надаються споживачеві згідно з договором, що оформляється на ос-нові типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (далі - договір). (Цей пункт мабуть записали особисто для ваших потреб).
Порядок обліку та оплати послуг.
9. У квартирі (будинку садибного типу) роботи з установлення засобів обліку води і теплової енергії (далі - квартирні засоби обліку) проводяться спеціалізованою організацією, виконавцем, виробником чи постачальником за рахунок коштів споживача. (Я і встановив засіб обліку за свій рахунок) Квартирні засоби обліку беруться виконавцем на абонентський облік (лічильник на обліку в «Балаклійському водоканалі»). Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) квартирних засобів обліку проводяться за рахунок виконавця. (Виконавець та надавач послуги КП «Балаклійський водоканал»). Також в Типовому договорі який затверджено постановою КМУ №630 пункти якого є сут-тєвими та підлягають змінам тільки Кабінетом Міністрів України зазначено п. №19. Вико-навець зобов'язаний:
1)…;2)…;
3) контролювати установлені міжповіркові інтервали, проводити періодичну повірку ква-ртирних засобів обліку води і теплової енергії, забезпечувати їх обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж).
В цьому пункті відсутнє поняття власника метрологічного приладу
Далі МІНІСТЕРСТВО З ПИТАНЬ ЖКГ УКРАЇНИ своїм наказом від 27.06.2008 N 190, Зареєст-рованого в Міністерстві юстиції України 7 жовтня 2008 р. за N 936/15627 «Про затвердження Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водо-відведення в населених пунктах України {Із змінами, внесеними згідно з Наказами Міністерс-тва регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 131 ( z0557-12 ) від 27.03.2012 N 541 ( z1895-12 ) від 24.10.2012 } Розділ V. Система обліку водопостачання та водовідведення. Введено наступне:
5.1. Облік відпущеної питної води та прийнятих стоків здійснюється виробником і споживачами засобами вимірювальної техніки, які занесені до Державного реєстру або пройшли державну ме-трологічну атестацію.
5.4. Періодична повірка, обслуговування та ремонт засобів обліку проводяться відповідно до За-кону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" (113/98-ВР), а також інших нормати-вно-правових актів, які регулюють цю сферу діяльності.
Тобто, цитуючи три Закони України які ви, повинні виконувати як громадянин України, а як посадова особа начальник КП - зобов’язані, нагадую вам і як постачальнику послуги водопо-стачання та водовідведення, про необхідність провести повірку засобів обліку, як вами зазначено в попередженні, або заміну засобів обліку послуги яку ви постачаєте та контролюєте прила-дом обліку водопостачання. При формуванні тарифу на послуги Кабінетом Міністрів в пос-танові ви не маєте права змінити об’єм надання послуги. Я свої обов’язки, виконую вчасно, за час користування послугою, я вчасно і повному розмірі сплачую найдорожчу воду в Україні та використовую пільгу надану мені державою Україна.
Ваше лист №94 від 05.02.2013 року, також підтверджує, що ви являєтесь монопольним ви-конавцем комунальної послуги водопостачання в м. Балаклія і тільки ви не виконуєте За-кони України та Постанови КМУ вільно трактуючи їх, або обминаєте їх начебто вони зовсім вас не стосуються, за надуманими вами причинами. Зверніться до постачальників послуг газопостачання та електропостачання, які також не є власниками приладів обліку своїх послуг, я їх також встановив за власний рахунок, але повіряють ці прилади обліку за ра-хунок відповідної послуги «контролюють встановлені міжповіркові інтервали, проводять періодичну повірку квартирних засобів обліку, забезпечувати їх обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж)», як цього вимагають закони України та постанови КМУ. А деякі це роблять так що я навіть не знаю коли це зроблено.
В постанові КМУ № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», яка встановлює порядок формування тарифів в тому числі на во-допостачання та водовідведення, навіть пункт зазначили для таких як ви - 24. До складу витрат на збут включаються витрати, безпосередньо пов'язані із збутом послуг з централізованого водо-постачання та водовідведення споживачам, … А ви на мене як абонента перекладаєте свої турбо-ти чи вам не соромно, при тариф 16,75грн., на водопостачання та водовідведення, ви що качаєте воду з Тюмені та туди її і відправляєте? Гуртова перевірка лічильників води проводиться багать-ма водоканалами по всій Україні. На кращих треба рівнятись, а не чекати поки вас змусять це ро-бити в судовому порядку. Судові рішення вже є по 19 водопостачальникам, які як і ви вільно тра-ктували Закони та Постанови, а потім відшкодовували витрати на повірку приладів та загнали свої підприємства в борги. Треба не створювати проблеми, а вирішувати їх без того поки вас ткнуть носом вищі керуючі, або судові органи.
angry
 
ГостьДата: Суббота, 09.02.2013, 15:17 | Сообщение # 7
Группа: Гости





Согласен спасибо за подробности будем боротся с козлами.
 
ГостьДата: Воскресенье, 10.02.2013, 21:20 | Сообщение # 8
Группа: Гости





А вот абоненты водоканала получили новые письма счастья ( статья юриста водоканала была вроде артиллерийской подготовкой перед наступлением на население)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАЛАКЛІЙСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ»
64205, м. Балаклія,
Харківської обл.вул. Вторчерметівська, З р/р 26002052212562 в ХГРУ "Приватбанк" МФО 351533, код 33394709
№ 84
«31» січня 2013 р.
Абоненту
ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Згідно п.2ст.28 ЗУ «Про метрологію та метрологічну діяльність», п.15 «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» засоби обліку води, встановлені в Вашій квартирі, підлягають періодичній повірці.
Зобов'язуємо Вас в строк до 04.03.2013 р. виконати періодичну повірку засобів обліку води (за адресою м Харків, вул. Павлова № 148, т. 7-51-08-72) або провести заміну на новий лічильник.
В разі непроведення періодичної повірки розмір нарахувань за послуги з водопостачання та водовідведення буде проводитись виходячи з розміру тарифів та норм водоспоживання та водовідведення, затверджених в установленому порядку, враховуючи кількість проживаючих осіб в квартирі.
Начальник
КП «Балаклійський водоканал»
В.П. Трубчанінов

P.S. Кстати, об этих намерениях и было предположительно высказано мною в первом сообщении темы на нашем форуме " Поверка счетчиков воды (Как водоканал перекручивает законы)" . Я попал в десятку:

....В.Трубчанинов задумал, что кто не поверит в г.Харькове счетчик или не купит новый до 1 мая, у тех счтчики будут с просроченными сроками проверки, т.е. неисправные.И каждый потребитель, которые в среднем согласно счетчика использует на 1 человека по 2.5 куба в месяц ( это 16.75 грн*2.5 = 44.88грн, теперь станет с 1 мая платить по НОРМАМ потребления, установленными Балаклейским водоканалом, т.е. за 6.39 куб в месяц. А это 16.75 грн * 6.39= 107 грн с 1 человека : в месяц , с 2-х человек = 214 грн, с 3-х = 321 грн и т.д. Мало мы оказывается денег за воду платим , НАДО ЕЩЕ БОЛЬШЕ, БОЛЬШЕ,теперь даже за непотребленную воду - ПЛАТИ!!! :

И сдесь мы видим двойные подходы Трубчанинова к руководящим документам Кабинета министров Украины - «Правила надання послуг..», утвержденные постановлением КАБИНЕТА МИНИСТРОВ УКРАИНЫ от 21 июля 2005 г № 630 ( с изменениями внесенными в 2007, 2009 и в ноябре 2011 года)см http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/630-2005-n .То, что там предписано проверять счетчики воды ВОДОКАНАЛАМ - он выполнять НЕ ХОЧЕТ, а то что там написано
"У разі несправності засобів обліку води і теплової енергії,
що не підлягає усуненню, плата за послуги з моменту її виявленнявноситься згідно з нормативами (НОРМАМИ) споживання."-эти строчки он хочет использовать на все 100%, получать деньги за непотребленную воду. Как российсий ГАЗПРОМ за непотребленный Украиной газ по контрактам 2009 года. Но Балаклейцы никаких контрактов с Трубчаниновым не подписывали... : cry
 
ГостьДата: Понедельник, 11.02.2013, 11:48 | Сообщение # 9
Группа: Гости





Подскажите что делать? мне тоже принесли письмо счастья, вроде заменить счетчик и не большая сумма в 120 грн. но нужно наказывать, иначе всю жизнь будут доить нас как коров.
 
ГостьДата: Воскресенье, 17.03.2013, 14:31 | Сообщение # 10
Группа: Гости





Трубчанинов - безграмотный человек. Он сам ничего не решает и сам лично никаких законов не читал. Он тупо выполняет команды районного руководства. И цены на воду утверждались на сессии райрады... Он же дадут добро на добычу сланцевого газа в районе...
 
ГостьДата: Воскресенье, 17.03.2013, 18:21 | Сообщение # 11
Группа: Гости





как можно жить с такими руководителями? мне вчера принесли письмо " счастья ", получается ваша борьба прошла зря? мне тоже сказали ехать в Харьков или купить новый счетчик .
 
ГостьДата: Воскресенье, 17.03.2013, 18:39 | Сообщение # 12
Группа: Гости





А вы молчите дальше, всем принесут не люди а боягусы сидят и думают мне не принесли и слава богу, отсюда и наше счастливое будущее.

Добавлено (17.03.2013, 18:39)
---------------------------------------------
как вообще можно жить, плати за все что можно, пукнул плати, и всем хорошо как за кордоном собираются бастуют что то, а у нас все хорошо, работы нет зарплата мизер только на ком услуги и хорошо.

 
СанычДата: Среда, 12.06.2013, 16:24 | Сообщение # 13
Местный
Группа: Пользователи
Сообщений: 145
Репутация: -1
Замечания: 0%
Статус: Offline
Вода на вес золота!
 
Форум » БАЛАКЛЕЯ » ФОРУМ БАЛАКЛЕИ » Поверка счетчиков воды (Как Трубчанинов перекручивае законы) (Водоканал снова хочет выехать на населении)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: